جمعه، دی ۰۷، ۱۳۸۰

لطفا نوشته زير را بخوانيد ولي هيچ نظري ندهيد!

اسم کوچه ما
شهيد عامري بود
کوچه شهيد عامري

دوم خرداد که شد
يک شب، چند کارگر
با چند بلوک سيماني
يک سر کوچه مان را بستند

و چند هفته بعد
سر کوچه مان، تابلويي ديدم
که رويش نوشته بود
"کوچه شهيد عامري
بن بست
لطفا جز براي پارک کردن وارد نشويد"

ديشب رفته بودم يک مجلس عروسي و خلاصه رقص و... و از اين کارهاي بد بد.

يکي آمد گفت: "وحيد جان، شرمنده ولي ديگر ايران برگشتن و رييس جمهور شدن و همه اين خواب و خيالها پر!"

بتده هم با کمال پررويي گفتم :"مي داني چيه، ايران الان دارد يک دوران گذار را طي مي کند. تحولات در ايران آن قدر سريع اتفاق مي افتد که تا من سه چهار سال ديگر که درسم تمام شود و بروم ايران مملکت يا کاملا اين طرفي خواهد بود يا آن طرفي. اگر آن طرفي باشد که بنده همين طوري هم کلاهم پس معرکه است و رقصيدن و نرقصيدن حقير چندان فرقي ندارد. اگر هم مملکت اين طرفي باشد که رقصيدن چه عرض کنم هزار تا کار ديگر هم آدم بکند احتمالا اشکالي ندارد."

دو سه سال پيش فقط منتظر بودم دو سه نفر يک بحث جدي، سياسي يا اجتماعي بکنند تا من وارد گفتگو شوم و ساعتها بحث کنم. ولي اخيرا اصلا حوصله هيچ بحث جدي را ندارم. ترجيح مي دهم چرت و پرت بگويم و چرت و پرت بشنوم. فقط يک مدت بخندم و شاد باشم.
نمي دانم از سر پيري است، تقصير اين محيط لعنتي خارج است و يا اين بحثهاست که ديگر جذابيتي ندارند. خلاصه اصلا اوضاع جالب نيست!

آدمها اول کتاب مي خوانند. بعد که يک مقدار تنبل مي شوند کتاب خواندن را رها مي کنند و به مجله خواندن رو مي آورند. تنبل تر که شدند فقط روزنامه مي خوانند و احتمالا در نهايت هم وبلاگ خوان مي شوند!

صحبتهاي لقمانيان، نماينده همدان در مورد ويرانه تر شدن قوه قضاييه در دوران هاشمي شاهرودي به قول معروف مثل تف سربالا مي ماند. اگر قوه قضاييه شکايت نکند يعني اين که حرفهاي او درست است و اگر شکايت بکند و او را به زندان بيندازد خود بيش از هر چيز نشانه ويراني قوه قضاييه است که يک نماينده را به خاطر چنين حرفهايي به زندان مي اندازد.

پنجشنبه، دی ۰۶، ۱۳۸۰

ايرنا خبر داده است که ري شهري با بوتفليقه رييس جمهور الجزاير ديدار کرده است.
کسي مي داند ري شهري اين وسط چه کاره است که با رييس جمهور يک کشور ديدار کرده است؟

مجموعه مقالاتي که اين روزها در مورد مصوبه شوراي فرهنگي در مورد اينترنت نوشته مي شود بيش از هر چيز مبين شکاف عميق بين ملت و حکومت است. از لحاظ خيلي ها اين مصوبه بدون اين که اصلا نيازي به خوانده شدن داشته باشد براي محدود کردن اينترنت نوشته شده است و بنابراين بايد قلم بدست گرفت و عليه آن تا مي توان نوشت. قصدم هرگز دفاع از اين مصوبه نيست. افسوس مي خورم از اين که آن قدر مردم به حکومت بدبين شده اند که هر قانوني را به چشم يک محدوديت مي بينند.

چهارشنبه، دی ۰۵، ۱۳۸۰

همان گونه که انتظار مي رفت منظور از ماجراي پر سروصداي آقازاده ها محاکمه يک موجودي است که گويا به نمايندگان مجلس رشوه داده است يا در حقيقت کسي که قبلا از او خواسته شده است تا به نمايندگان به هر دليلي يک طوري پولي بدهد که بتوان از آن تعبير به رشوه کرد. اين وسط هم تنها چيزي که احتمالا خيلي مهم نيست شعور مردم است.

پنجشنبه، آذر ۲۲، ۱۳۸۰

نزاعهاي کنوني در عرصه سياسي کشور در مقام تشبيه به مانند ورق بازي مي ماند. يک طرف هيچ کدام از قواعد بازي را رعايت نمي کند و مدام جر مي زند. طرف ديگر هم تازه دارد بازي را ياد مي گيرد و هنوز نمي داند که چه موقع چه ورقي را بايد پايين بياورد. اما آن چه اين بازي را از بازيهاي گذشته متمايز مي کند اين است که بازي روي ميز انجام مي شود و نه بر خلاف سابق زير ميز.

در ساليان اخير هيچگاه فضاي سياسي کشور اين چنين شفاف نبوده است و موضوع اختلاف، تا اين اندازه در معرض عموم نبوده است. آيا همين يک دليل کافي نيست تا به اصلاحات اميدوار بود؟

سه‌شنبه، آذر ۲۰، ۱۳۸۰

بنده هر چه فکر کردم نفهميدم حکمت اين که نيروي انتظامي گفته است مرحله دوم جمع آوري ماهواره ها از روز 24 آذر آغاز مي شود، چيست. يک هفته اي ملت ماهواره هايشان را جمع مي کنند و دوباره همان آش و همان کاسه. تنها چيزي که به ذهن بنده رسيد اين است که احتمالا يکي از مسوولان قصد دارند با هليوکوپتر يک چرخي در آسمان بزنند و براي حفظ آبرو نيروي انتظامي اين بيانيه را داده است.

اگر مي خواهيد بدانيد چطور مي شود سايت گويا را سر کار گذاشت نظرسنجي "اتحاديه ملي دانشجويان و فارغ التحصيلان ايران" را که در سايت گويا چاپ شده است بخوانيد. بر طبق قسمتي از اين نظرسنجي ميزان نارضايتي طيف اميدوار به اصلاحات در مواقع بحراني 3.72% است!

جمعه، آذر ۱۶، ۱۳۸۰

فکر نمي کنيد طرح اين پرسش که " آيا به اصلاحات خوشبين هستيد؟ " از اساس بي معنا باشد. خوشبيني و بدبيني وقتي مهم خواهد بود که راههاي گوناگوني پيش رو باشد و بشود يکي را انتخاب کرد. وقتي جز اصلاحات راه ديگري براي برقراري آزادي و دموکراسي پايدار در ايران نباشد ديگر نااميد شدن از اصلاحات اصلا معنايي ندارد. اگر مي گوييد راه ديگري هست لطفا هر چه سريعتر پيشنهاد دهيد!

حسين درخشان نوشته است که " نتيجه‌ی اتفاقات چند وقت اخير اين شده است که حالا در افغانستان حاکمان از مردم بيشتر می‌فهمند و در ايران مردم از حاکمان."
ولي مگر نه اين که تحولات سياسي و اجتماعي هر اندازه بيشتر از پايين(مردم) به بالا(حاکمان) باشد ماندگارتر است.


چهارشنبه، آذر ۱۴، ۱۳۸۰

رييس مجلس در ديدار با مسوول دفتر حفظ منافع مصر در ايران گفته است که ايران و مصر دو قطب جهان اسلام هستند. اتفاقا به نظر مي آيد که تمام مشکلات روبروي روابط ايران و مصر هم به همين موضوع برمي گردد. چرا که از شانس بد ما ايران ومصر دو قطب همنام هستند و بد جوري همديگر را دفع مي کنند.

داشتم اخبار CNN در مورد وقايع اخير اسراييل را نگاه مي کردم به نظرم آمد شباهت زيادي است بين افراطيون اسراييلي و تندروان فلسطيني که مي گويند هيچ اميدي به صلح در خاورميانه وجود ندارد با کساني که مي گويند هيچ اميدي به اصلاحات در ايران وجود ندارد.
هر دو طرف نااميدند و در عمل هيچ راه حلي جز توسل به خشونت ارايه نمي دهند.

لطفا يک نفرکه با اين آقاي گويا دوست است به ايشان بفرمايد که اگر کسي در معرفي لينکهاي مختلف و جمع آوري اخبار ايران آدم موفقي است لزوما به درد نظرسنجي درست کردن نمي خورد. نظرسنجي کردن با اين که آدم يک سوالي به ذهنش برسد و بعد برايش چند تا جواب انتخاب کند و در يک سايت بگذارد خيلي فرق مي کند.

سه‌شنبه، آذر ۱۳، ۱۳۸۰

و اين هم نشانه اوج احترام روزنامه ايران به شعور خوانندگانش

" يک شرکت برگزار کننده جشن عروسي که از مهمانان به صورت مختلط در باغهاي کرج و شمال تهران پذيرايي مي کرد به حکم دادگاه تعطيل شد. ماموران در تعقيب مدير عامل اين شرکت متوجه شدند که وي براي شرکت در يک جشن عروسي به يکي از باغهاي کرج رفته است. ماموران با حکم قضايي وارد باغ شدند و پس از دستگيري متهم فراري مشاهده کردند جشن عروسي به صورت مختلط داير است. ماموران بدون اين که جشن عروسي به هم بخورد مدير شرکت خدماتي را به همراه گروه موسيقي، فيلمبردار و يک مرد آرايشگر که مهمانان زن آن جشن را آرايش کرده بود بازداشت کردند."


خبر ايسنا

يك محقق ايراني، مدعي است كه براي نخستين بار در جهان موفق شده است عدد پي را با محاسبه‌ي دقيق، معادل ‌١٥٤٧٠٠٥٣/٣ به‌دست آورد.
وي همچنين با بيان اين كه مسأله‌ي يافتن عدد پي، از بغرنج ترين مسايل رياضي در طول تاريخ رياضي بوده است، گفت:«ميزان خطا در محاسبه‌ي عدد پي با روش ارايه شده از سوي من، يك بر ‌١٠ به توان ‌٣٠ است؛ درحالي‌كه ميزان خطا در محاسبات ”ناسا” (سازمان فضايي ايالات متحده آمريكا)، برابر يك بر ‌١٠ به توان هفت مي باشد.»

مساله وقتي هيجان آميزتر است که بداني اکثر مسوولان مملکتي ما در زمينه مسايل سياسي همان قدر مي دانند که اين دوست عزيز ما در مورد رياضي

یکشنبه، آذر ۱۱، ۱۳۸۰

معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي فرموده اند اين که مدير مسوول قبل از بسته شدن روزنامه اش محاکمه شود به مراتب بهتر از آن است که اول روزنامه را ببنديم و بعد مدير مسوول آن را محاکمه کنيم. در تکميل فرمايشات ايشان

الف) اين که اول مردم به نمايندگانشان راي بدهند، بعد انتخابات را باطل کنيم به مراتب بهتر از اين است که اول همه را رد صلاحيت کنيم، بعد بگوييم مردم راي بدهند.
ب) اين که اول روزنامه نگاران را محاکمه کنيم، بعد زندان انفرادي بيندازيم به مراتب بهتر از اين است که اول آنها را به زندان انفرادي بيندازيم، بعد محاکمه کنيم.
ج) اين که به روزنامه اي مجوز بدهيم، بعد توقيفش کنيم به مراتب بهتر از اين است که اصلا به هيچ روزنامه اي مجوز ندهيم.
د) اين که بگذاريم جلسه سخنراني برگزار شود، بعد آن را به هم بزنيم به مراتب بهتر از اين است که اول آن را به هم بزنيم، بعد بگوييم بياييد جلسه برگزار کنيد.
ه) اين که شوراي نگهبان اول دنبال دليل بگردد، بعد مصوبه مجلس را رد کند به مراتب بهتر از اين است که اول مصوبه را رد کنند، بعد دنبال دليل بگردد.
و) اين که معاون وزير ارشاد اول يک خرده فکر کنند بعد حرف بزنند به مراتب بهتر از اين است که اول حرف بزنند بعد فکر کنند.
ز) اين که اول به ملت بگوييم سر کاريد، بعد سر کارشان بگذاريم به مراتب بهتر از اين است که اول سر کارشان بگذاريم، بعد بگوييم سر کاريد.

اگر دليل شوراي نگهبان براي رد مصوبه اخير مجلس در مورد کانون وکلا را بخوانيد، احتمالا شما هم به اين نتيجه خواهيد رسيد که در اين دوره زمانه، اعتقاد به اصلاحات داشتن از گره زدن آب هم سخت تر است.

و اگر زندگي در دنياي سراسر ماديات غرب آزارتان مي دهد وسالهاست دلتان در آرزوي ذره اي معنويت لحظه شماري مي کند لحظه اي خود را در جلسه ديدار اساتيد دانشگاهها با مقام معظم رهبري مجسم کنيد که به قول خبرنگار ايسنا در فضايي آميخته با معنويت برگزار شده است.

تصميم دارم به تدريج يک سري مطالب جدي هم بنويسم. اگر چه معمولا آدم در مورد ايران جدي هم بخواهد بنويسد خودش کلي طنز مي شود!

سلام مجدد
جاي شما خالي، يک هفته اي بود داشتم در اوين آب خنک مي خوردم. بعد مسوولان زندان ديدند دارد آب خنکهايشان تمام مي شود من را ول کردند.

یکشنبه، آذر ۰۴، ۱۳۸۰

قابل توجه کساني که نگران به روز نشدن مفاهيم ديني با تحولات جهاني هستند:
بر طبق گفته وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي هر پانزده روز يک بار يک نرم افزار قرآني توليد مي شود.

و اين هم يک پيام تلفني به روزنامه نوروز و پاسخ روزنامه به آن

" آقاي خاتمي چه در داخل و چه در خارج مدام از آزادي و گفتگوي تمدنها سخن مي گويند در حالي که ما در ايران شاهد عکس آن هستيم و مدام آزادي ها محدود مي شود. اين چگونه قابل توجيه است؟"

نوروز : قابل توجيه نيست ولي قابل فهم است.

و اما کشف بزرگ وزير اطلاعات اين که ايشان گفته اند مجازات و زندان مشکل امنيت را حل نمي کند!

شنبه، آذر ۰۳، ۱۳۸۰

راستي، خبر خوش اين که نصايح حقير هم گويا موثر افتاد و محل کنفرانس افغانها از برلين به بن تغيير کرد!

آقاي هاشمي رفسنجاني در نماز جمعه اين هفته احساس نگراني کرده اند که مسوولان مملکتي آن قدر مشغول منازعات سياسي و درگيريهاي جناحي هستند که ديگر فرصتي براي پرداختن به مسايل اصلي مملکت را ندارند. البته نگراني حقير بيشتر به خود آقاي هاشمي بر مي گردد که از بس بايد اين موضوع را هر هفته چندين بار دلسوزانه به دولت و مجلس متذکر شوند که ديگر فرصتي براي حرف زدن در مورد موضوعات ديگر ندارند.

چند روز است از احساس غرور در پوست خودم نمي گنجم. از يک طرف چند تحليلگر سياسي خارجي ابتکار ايران در طرح گفتگوي تمدنها را عامل نجات جهان از بن بست دانسته اند. از طرفي به قول روزنامه انتخاب ايران کانون رايزنيهاي بين المللي شده است و گويا تمام جهان براي تصميم گيري در مورد وضعيت آينده افغانستان منتظر اعلام نظر تهران هستند. کشورمان هم که به قول روزنگار تورنتو ماشاالله هميشه ژئوپليتيک ترين کشور دنيا بوده است. مسوولان آمريکايي فعلا به خاطر نداشتن رابطه با ايران دچار دپرسيون حاد شده اند و شرکتهاي بزرگ آمريکايي به دليل از دست دادن فرصتهاي سرمايه گذاري در ايران يکي پس از ديگري در حال ورشکستگي هستند. جوانان ايراني هم چشمشان نکنم مادرزادي جزو بااستعدادترين جوانان دنيا هستند. قربان اين کشور نازنينمان بروم.

و اما يک خبر بسيار مهم از ايسنا

دانشجوي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي موفق به تكميل پروژه كنترل دورموتور سه فاز القايي به روش SPWN شد
به گزارش خبرنگار گروه فني مهندسي ايسنا، هدف از اين پروژه كنترل دور حلقه بسته موتور سه فاز القايي در دو جهت با استفاده از كنترل ديجيتالي است

چهارشنبه، آبان ۳۰، ۱۳۸۰

جمله قصار از دکتر رحماني معاون سياسي سازمان صدا سيما

"آمريکا در تحولات افغانستان براي خود نقش محوري قايل بود ولي پيروزيهاي ائتلاف شمال محاسبات آمريکا و متحدان آن را بر هم زد"

نظر به اين که نمايندگان مجلس مشغول آماده کردن پيشنويس طرح اجرايي کردن قانون منع شکنجه هستند اينجانب پيشنهادات زير را به منظور گنجانده شدن در طرح ارايه مي کنم . باشد که مقبول افتد

الف ) کارمندان وزارت اطلاعات نبايد وارد خانه کسي شوند و بدن او را تکه تکه کنند
ب) قاضي حق ندارد براي گرفتن اعتراف از متهم او را براي يک يا چند سال در زندان انفرادي نگه دارند
ج) کسي که هنوز معلوم نيست براي چه دستگير شده را نمي توان کتک زد
د) نيروي انتظامي نمي تواند کسي را به اين اتهام که از عرض خيابان رد مي شود دستگير کند
ه) هيچ کس را به صرف جوان بودن نمي توان آزار داد
و) بازجوها نمي توانند زنداني را تهديد به سقوط از بلندي يا انداختن در ديگ آب جوش بکنند
ز) قاضي بايد قبل از اعلام حکم پرونده را لااقل يک بار خوانده باشد
ح) مسوولان زندان موظفند به زندانيان غذا بدهند يا لااقل شرايطي را فراهم کنند که زندانيان از گرسنگي نميرند

اين قانون از زمان رد توسط شوراي نگهبان غير قابل اجراست

طرح پنج فوريتي مجلس در استفساريه قانون انتخابات

در ماده 107 قانون انتخابات آمده است :
" نمايندگان مجلس توسط مردم انتخاب مي شوند" نظر به اين که لفظ مردم در قانون انتخابات مبهم است بدين گونه مجلس نظر خود را اعلام مي کند . در اين قانون منظور از مردم عبارت است از همه آدمهايي که شناسنامه ايراني دارند . آدم هم عبارت است از گونه اي از پستانداران که معمولا عقلشان از بقيه حيوانات کاملتر است .شناسنامه هم چند برگ کاغذ است که نشانه هويت آدمها محسوب مي شود.
لازم است اکيدا اعلام شود که اگرچه به نظر مي آيد همه اعضاي شوراي نگهبان جزيي ازمردم باشند اما همه مردم جزيي از شوراي نگهبان نيستند.
در اين قانون منظور از مجلس نهادي است که در گذشته رسم بود قانون تصويب کند و اکنون کار آن را شوراي انقلاب فرهنگي و مجمع تشخيص مصلحت نظام انجام مي دهند. مجلس در حال حاضر تنها قوانيني را تصويب مي کند که شوراي نگهبان آنها را رد مي کند.
منظور از نماينده هم يک آدمي است که در مجلس کار مي کند . اين که نماينده در مجلس چه کار مي کند چندان مهم نيست چون درحقيقت نماينده اصلا کاري نمي تواند بکند.

ضمنا در آخرين لخظات چاپ متوجه شديم شوراي محترم نگهبان به چهارده دليل اين استفساريه را خلاف شرع دانست.




نظر به اين که اينجانب به شدت نگران وضعيت افغانستان هستم اکيدا به آقاي رباني و دوستانش توصيه مي کنم براي کنفرانس نمايندگان سازمان ملل متحد و گروههای قومی افغانستان هر جايي جز برلين را انتخاب کنند. برلين براي برگزاري کنفرانس بد جور نحسي دارد.

دوشنبه، آبان ۲۸، ۱۳۸۰

!هيچ دقت کرده ايد که در دستگاه قضايي ايران جز دو نوع مرسوم دادگاه علني و غير علني نوع سومي هم وجود دارد که در آن حتي متهم و وکيلش هم اجازه حضور در دادگاه را ندارند

به نظر بنده اين حرف آقاي مروي معاون اول رييس قوه قضاييه که گفته اند بخشي از دادگاه متهمين نهضت آزادي مي تواند علني برگزار شود کاملا درست است. بخشهاي مربوط به صحبتهاي قاضي و مدعي العموم مي تواند به صورت علني و صحبتهاي وکيل و متهمين به صورت غير علني برگزار شود

یکشنبه، آبان ۲۷، ۱۳۸۰

طرح هفت ماده اي وحيد هراتي براي بازگشت صلح به افغانستان

1) از مقام رهبري خواسته شود در سخنراني هفته بعد خود راه حل مشکلات افغانستان را ارائه دهند.
2) کميته ويژه پيگيري رهنمودهاي رهبري زير نظر قوه قضاييه آغاز بکار کند.
3) از تمام مدعيان حکومت در افغانستان خواسته شود مدارک خود را تا آخر وقت اداري به شوراي نگهبان تحويل دهند.
4) به منظور پيشگيري از رقابت ناسالم بين کانديداها شوراي نگهبان صلاحيت همه را رد کند.
ظاهر شاه به دليل وابستگي به خاندان پهلوي ، دوستم به دليل تعلقات مارکسيستي ، دکتر عبدالله به دليل عدم رعايت پوشش اسلامي ، رباني به دليل اعتياد، ژنرال فهيم به دليل وابستگي به نيروهاي نظامي و بقيه به دليل عدم وقت کافي براي رسيدگي
5) در صورت اعتراض آمريکا و سازمان ملل از آيت الله يزدي خواسته شود با جوابهاي دندان شکن خود روکم کني کند.
6) به دليل عدم وجود نامزد انتخاباتي از آيت الله شاهرودي خواسته شود حال که لطف کرده اند مشکلات ايران و عراق را حل کرده اند يک سري هم به مشکلات افغانستان بزنند.
7) بعد از برقراري ثبات و آرامش از آقاي هاشمي خواسته شود بروند آنجا را سازندگي کنند.

اگر با اين تفاصيل مشکلات افغانستان حل نشد هم که چيزي را از دست نداده ايم. تازه مي شود مثل الانش.

جمله قصار اين هفته از پيامهاي تلفني به روزنامه وزين کيهان
¤ علت راه نيافتن تيم ملي فوتبال به جام جهاني رخت بربستن معنويت از فوتبال بود.
«جعفر پورخامنه»


و يک جمله بي نظير از بهزاد نبوي در نطق پيش از دستورش در مجلس

"تا اين تاريخ ‌٥٥ نفراز کانديداهاي استان گلستان توسط هياتهاي نظارت، در مراحل مختلف رد صلاحيت شده‌اند، كه در ميان آنان تقريبا تمامي ياران و همفكران شاخص همكاران فقيد و مرحوممان، يعني تمامي داوطلبان شاخص اصلاح‌طلب، همچون اسلاف فقيد خويش ولي به گونه‌اي ديگر از صحنه‌ رقابت براي خدمت به مردم نيازمندشان، حذف شده‌اند."

شنبه، آبان ۲۶، ۱۳۸۰

گزارش مشروح دادگاه محاکمه بازيکنان تيم ملي فوتبال ايران

ابتدا مدعي العموم کيفرخواست را به شرح زير قرائت نمود
بر اساس اسناد بدست آمده بازيکنان تيم ملي فوتبال ايران به شرح زير مجرم و جنايتکار هستند
الف) اين بازيکنان در سالهاي اخير سفرهاي مشکوکي به کشورهاي غربي چون آمريکا و آلمان داشته اند و در موارد گوناگون با آمريکاييها دست داده اند
ب) اين افراد در رفتن به کشورهاي مختلف با هواپيماهايي سفرکرده اند که در آنها مشروبات الکلي سرو مي شده است
ج) علي دايي سرکرده اين گروه در آلمان با رودي فولر ديدار داشته است و در مورد شکست ابران از آلمان حرفهايي بين اين دو ردوبدل شده است. گفتني است رودي فولر از مارکسيستهاي مشهور آلمان و وابسته به حزب نازيسم است که بارها مخالفت خود را با آرمانهاي مقام معظم رهبري اعلام کرده است
د) در شيفتگي اين افراد به غرب ذره اي ترديد نمي توان داشت . مهدي مهدوي کيا در يک کنفرانس خبري در آمريکا اعلام کرد که ايران بايد تا مي تواند تلاش کند تا به سطح کشورهاي غربي برسد
ه) جمعي از بازيکنان تيم ملي در آستانه انتخابات مجلس و رياست جمهوري با تشکيل يک ائتلاف غير قانوني و حمايت از بعضي از کانديداهاي معلوم الحال در صدد رخنه در ارکان نظام بر آمدند
و) اين بازيکنان مسوولند که با واگذار کردن بازي به يک کشور غربي بهانه به دست يک سري اراذل و اوباش دادند که کشور را به هرج و مرج بکشند و وحدت ملي را تضعيف کنند
با عنايت به موارد فوق از قاضي مي خواهم همه اين بازيکنان را بکشد

قاضي ادامه جلسه را به سه سال بعد موکول کرد

تقديم به آقاي گويا و پشت پرده خبرش

شنيده ايم که آقاي ه-ر-ا-ت-ي- (به دليل توصيه بعضي از دوستان و استقبال بي نظير خوانندگان از چسباندن حروف به هم معذوريم) همراه با زن عمويش صغرا خانم با يک کيسه پر از پول در هنگام خروج از کشور در پاويون فرودگاه توسط نگهبان بازرسي مورد تطميع قرار مي گيرند و بعد در حالي که شواهد فراواني در دست است که کشور توسط آقاي هراتي به تاراج رفته است نگهبان پولها را بر مي دارد و به دوست دخترش که اتفاقا پسر يکي از مقامات با نفوذ است مي دهد . به هر حال شنيده شده است که به دليل تهديد قوه قضاييه روابط نگهبان و دوست دخترش در هاله اي از ابهام است.
سايت خبري گويا که همواره هدفش کسب رضايت کليک کنندگان بوده است به خوانندگانش اطمينان مي دهد که آنها را در جريان اخبار تکميلي اين روابط که از منابع بسيار موثق به دست مي آيد برساند.

هيچ دقت کرده ايد که اصلاح طلبان در مخالفت با قانون ممنوعيت استفاده از ماهواره به هر دليلي از کيفيت پايين برنامه هاي صدا و سيما تا عدم امکان اجراي قانون به دليل کوچک شدن اندازه آنتنهاي جديد اشاره مي کنند جز اين موضوع بديهي که آدمها حق دارند در چهارديواري خانه شان هر برنامه اي را هر چقدر هم مبتذل باشد نگاه کنند!

جمعه، آبان ۲۵، ۱۳۸۰

به نظر حقير آمريکا براي پيدا کردن بن لادن بايد از نيروي انتظامي ايران کمک بخواهد . وقتي اين نيرو چنانچه آقاي قاليباف فرموده اند مي تواند بدون وارد شدن به منزل افراد و تجسس در ملک شخصي آنان بفهمد که چه کساني آنتن ماهواره دارند لابد مي تواند حتي بدون رفتن به افغانستان هم جاي بن لادن را پيدا کند.

به نظر شما اين که بهترين روز براي طنزنويسان روز شنبه - يعني بعد از چاپ شدن خطبه هاي نماز جمعه در روزنامه ها - است يک مقدار تاسف بار نيست!

يک template هم براي رسانه هاي ايراني خارج از کشور براي اخبار پس از بازيهاي فوتبال
"امروز پس از بازي ايران و ... مردم به خيابانها ريختند و عليه رژيم شعارهاي بسيار تندي دادند. مردم همچنين به بسياري از مراکز دولتي و بانکها حمله کردند و آنها را تخريب کردند. نيروهاي پليس ضد شورش و حزب اللهي ها هم به ضرب و شتم مردم پرداختند و بسياري از آنها را بازداشت کردند.
مردم ايران که از رژيم حاکم به تنگ آمده اند از هر فرصتي براي ابراز مخالفت با آن سود مي جويند. "

کاشکي تحليل مسايل ايران به همين راحتي (کشکي) بود

يکي از آسانترين راهها براي پيش بيني آينده افغانستان اين است که ببينيم وجود کدام حکومت در آنجا بيشترين ضرر را براي منافع ملي ايران دارد. چرا که سياستهاي ايران در قبال افغانستان آن قدر حساب شده و دقيق است که معمولا عکس آن اتفاق مي افتد

چهارشنبه، آبان ۲۳، ۱۳۸۰

افاضات اخير آقاي هاشمي رفسنجاني جدا از بار فلسفي و معنوي فراواني که دارد به نظر حقير متضمن کنايه هاي زيرکانه اي به اوضاع جاري کشور است

مثلا وقتي ايشان مي گويند : "ماجراجوييهاي عراق و آمريکا جهان را آبستن حوادث جديدي مي کند" منظورشان اين است که " ماجراجوييهاي مجلس و دولت کشور را آبستن حوادث جديدي مي کند "

يا وقتي ايشان مي گويند : "همگان مي دانند که براي حل مسائل منطقه بايد روي ايران حساب باز شود" منظورشان اين است که " همگان مي دانند که براي حل مسائل کشور بايد روي مجمع تشخيص مصلحت نظام حساب باز شود"

يا وقتي ايشان مي گويند : "نسبت دادن اين تحولات به آمريکاييها در حقيقت ناديده گرفتن مقاومت طولاني مردم افغانستان است "منظورشان اين است که " نسبت دادن اين تحولات به دولت بعد از دوم خرداد در حقيقت ناديده گرفتن زحمات فراوان دولت سازندگي است"

يا وقتي ايشان مي گويند : "اگر بمبارانهاي آمريکا بعد از يازده سپتامبر بود ولي کسي نبود که با تضعيف طالبان حرکت کند چه اتفاقي مي خواست بيفتد؟" منظورشان اين است که " اگر تلاشهاي دولت بعد از دوم خرداد بود ولي مقام رهبري نبود که با پيامهاي روشنگرانه شان دولت را راهنمايي کنند چه اتفاقي مي خواست بيفتد؟"

پيروزيهاي ائتلاف شمال در افغانستان بيش از هر چيز ساده لوحانه بودن اين تصور را نشان داد که آمريکا با حمله به افغانستان تجربه ويتنام را تکرار مي کند . اگر هم کسي از جنگ ويتنام درس گرفته باشد بي شک آن آمريکاست . تمامي حملات آمريکا در دو دهه گذشته به کشورهاي مختلف ، عراق، پاناما ،هاييتي و اخيرا افغانستان با موفقيت کامل انجام شده است

سه‌شنبه، آبان ۲۲، ۱۳۸۰

و اما خبرهاي جالب اين که اولا مرکز پژوهشهاي مجلس خواستار توقف اجراي طرح توسعه نيشکر به دليل غير اقتصادي بودن آن شده است . اين طرح يکي از بزرگترين پروژه هاي عمراني کشور است و تا کنون 600 ميليارد تومان هزينه آن شده است.
پروژه آزادراه تهران شمال هم که قرار بود سال 81 به پايان برسد تا کنون پنج درصد پيشرفت داشته است
وزير راه هم گفته است که ديگر تاريخي را براي افتتاح فرودگاه امام خميني مشخص نمي کنند و فقط روز پيش از افتتاح آن را به طور رسمي اعلام مي کنند

اين هم اوج هنر روزنامه نگاري در ايران
تيتر بالاي صفحه دوم روزنامه انتخاب : " پيشنهاد خاتمي راه جلوگيري از فروپاشي جهان ". يکي نيست بگويد آخر مگر کسي زورتان کرده است روزنامه در بياوريد

يک خبر از ايرنا
اتحاديه جزيره "زاکينسو" يونان از مردم اين جزيره خواست تا روز سه شنبه در تظاهراتي مخالفت خود را با جنگ آمريکا عليه مردم بي دفاع افغانستان نشان دهند

مهمترين تفاوت خاتمي با بقيه مسوولان ايران چه قديم ، چه حال اين است که خاتمي قبل از حرف زدن فکر مي کند . باور نداريد مصاحبه اخير او را ‌‌ نگاه کنيد

دوشنبه، آبان ۲۱، ۱۳۸۰

نظر به اين که ممکن است بلازويچ بخواهد براي بازي آينده از بازيکنان جديد استفاده کند ، افراد ذيل همراه با مهارتها و ايرادهايشان معرفي مي شوند
محمد خاتمي : گاهي مواقع شوتهاي زيبايي مي زند ولي اکثر مواقع بيش از اندازه توپ را در پايش نگه مي دارد و در شرايطي که مي تواند با پاسکاري گلي به ثمر رساند با تعللهاي بيجا فرصت را از دست مي دهد
علي خامنه اي : کافي است ايران از تيم مقابل جلو باشد تا ايشان اشتباهي به دروازه خودمان چند تا گل بزنند و باعث باخت تيم شوند
هاشمي رفسنجاني : فقط بلد است با دست گل بزند
حسن حبيبي : در جايگاه تماشاچي ها بازي را تماشا مي کند
هاشمي شاهرودي : تکل از پشت زياد مي کند ولي اخراج که نمي شود هيچ کارت زرد هم نمي گيرد
مصباح يزدي : پالنگي خوب مي زند . اعتقاد دارد فقط يک جور توپ را مي شود شوت کرد
محمدرضا عارف : در هر پستي دفاع ، دروازه، حمله، هافبک مي تواند بازي کند
محسن نوربخش : در هر ترکيب تيمي و با هر بازيکني مي تواند بازي کند
غلامحسين کرباسچي : خيلي خوب بازي مي کند ولي دست آخر به اين ادعا که دوپينگ کرده از ادامه بازيها محروم مي شود
مجلس ششم : هر گلي مي زند داور آفسايد مي گيرد

بعنوان يک قاعده کلي بهتر است هيچ يک از مسوولان مملکتي هد نزنند چرا که ضريب جهندگي توپ با اجسام توخالي کوچک است و برد ضربه بسيار کم خواهد بود

نظر به اين که امروز تبليغ مردمسالاري ديني از اوجب واجبات است ، پيشنهادهاي زير ارايه مي شود . باشد که مقبول افتد
الف) بازداشت همه مخالفين مردمسالاري ديني اعم از ريز و درشت ، دولتي و غير دولتي
ب) توقيف همه نشرياتي که مروج دموکراسي ليبرال هستند
ج) رد صلاحيت همه کانديداهايي که با مردمسالاري ديني مخالفند
د) برگزاري يک ميزگرد در تلويزيون با حضور محمد جواد لاريجاني و امير محبيان
ه) برگزاري جشنواره فيلمهايي که مردمسالاري ديني را تبليغ مي کنند
و) تشکيل کميته ويزه پيگيري مردمسالاري ديني در قوه قضاييه
ز) چاپ کتب و نشريات مرتبط با موضوع از قبيل "مردمسالاري ديني در 10 هفته" و "خودآموز مردمسالاري ديني"
ح) توليد کليپ تلويزيوني " اي مردمسالاري ديني ، قربانت بروم که تو چقدر نازي"

یکشنبه، آبان ۲۰، ۱۳۸۰

امروز، يازده نوامبر، سالگرد پايان جنگ جهاني اول است . از يک هفته پيش در خيابانهاي اين جا مي شود مردم را از پير و جوان ديد که گلي پارچه اي و قرمز رنگ را براي گراميداشت قربانيان جنگ به سينه زده اند.
داشتم فکر مي کردم از پايان جنگ ايران و عراق مدت زيادي نمي گذرد . 31 شهريور که مي شود جز برنامه هاي مصنوعي و کسالت آور رسانه هاي رسمي هيچ خبر ديگري نيست . هيچ کس يادي از شهداي جنگ نمي کند. چفيه را عده اي غصب کرده اند تا ما ديگر به گردن نيندازيم . بد جور فراموش کرده ايم.
براي من هيچ اهميتي ندارد پشت پرده جنگ چه گذشت . پسر همسايه مان هميشه در يادم خواهد ماند.

جمعه، آبان ۱۸، ۱۳۸۰

پنجشنبه، آبان ۱۷، ۱۳۸۰

بر خلاف تبليغات منفي رسانه هاي استکباري , سفر مقام رهبري به استان اصفهان منشا خير و برکات فراواني گشته است . اقتصاد شهر جان تازه اي گرفته است و اصناف مختلف به شرح زير به تکاپو افتاده اند

الف) اتوبوسداران به منظور انتقال مردم هميشه در صحنه از سرتاسر ايران به اصفهان
ب) خياطان و پارچه بافان براي تهيه پارچه هاي خير مقدم گويي
ج) الکتريکي ها و برقکار ها براي چراغاني و آذين بندي شهر
د) معلمان و دبيران براي کمک به دانش آموزان جهت حضور هر چه با شکوهتر در مراسم استقبال
ه) کارگران ساختماني به منظور اتمام ساختمانهايي که مورد ديدارمعظم له قرار مي گيرند
و) باغبانان براي گلکاري ميدانهايي که در مسير حرکت پاترول رهبري قرار دارد
ز) نيروهاي انتظامي براي قدرداني از همکاري مردم در حفظ امنيت شهر
ح) طنزنويسان براي نوشتن


چهارشنبه، آبان ۱۶، ۱۳۸۰

گوشه هايي از بيانيه انجمن روزنامه نگاران مسلمان
"از ديد اين انجمن فاشيسم کمونيسم و ليبراليسم هيچ تفاوتي با يکديگر ندارند و امروز ليبراليسم جاي خالي فاشيسم و کمونيسم را پر کرده است"
"در يک کلام دموکراسي ليبرال در خون خشونت و خنجر خلاصه مي شود و کساني که از آن طرفداري مي کنند چيزي در همين رديف قابل ارزيابي هستند"
از ديد حقير هم انجمن روزنامه نگاران مسلمان , هندوانه و پشمک هم هيچ فرقي با هم ندارند.


مملکت از اين بي در و پيکرتر نمي شود . شوراي عالي انقلاب فرهنگي برداشته همين طور براي خودش کلي قانون در مورد اينترنت تصويب کرده است . يکي نيست بگويد آخر شما اين وسط چه کاره ايد؟
راستي چرا اين دسته از قوانين از جهت مطابقت با شرع و قانون اساسي چک نمي شوند؟

يادداشتهاي امروز
صبح رفتم از سر کوچه براي ناهار ظهر يک خرده سبزي خريدم . شمبليله تمام شده بود. اصغر آقا گفت بروم دو ساعت ديگر برگردم . ولي خب من وقت نداشتم.
بعد از ناهار جايتون خالي رفتم با برو بچه هاي محل فوتبال بازي کردم . خيلي حال داد . فقط حيف توپ يک کم , کم باد بود. مجيد يادش رفته بود ناسوس بياورد.
وقت کرديد يک سري به اين سايت بزنيد. دست سازندگانش درد نکند. فقط حاشيه سمت چپش يک خرده بايد بيايد بالاتر . از رنگ صفحه هم خيلي خوشم نيامد.
امشب يک دو سه ساعت تو رختخواب غلط مي زدم تا خوابم برد. اين هوا مي رود تو دريچه کولر يک صدايي مي کند که اصلا نمي شود خوابيد.

سه‌شنبه، آبان ۱۵، ۱۳۸۰

بدون شرح از روزنامه نوروز
يک دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساوه در اعتراض به حمله آمريکا به افغانستان مسافت 120 کيلومتري تهران تا ساوه را با پاي پياده در 12 ساعت طي کرد. در آييني که روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي ساوه به منظور تجليل از اين دانشجو برپا کرد, يک جلد غزليات امام به وي اهدا شد.

اين مقامات ايران که اين قدر با حمله آمريکا به افغانستان مخالفت مي کنند يادشان رفته که وقتي طالبان چند تا از ديپلماتهاي ايراني را کشت چند صد هزار سرباز به مرز فرستادند و تا آستانه جنگ با افغانستان پيش رفتند . اگر هم حمله نکردند به اين دليل نبود که نگران جان مردم (برادران سابق) افغانستان بودند بلکه در کمال تعجب عقلشان به اين موضوع رسيد که جنگ با طالبان برنده ندارد.

امروز در دانشگاه با يک دختر پاکستاني که در يک خانواده سني بزرگ شده بود ولي در 17 سالگي شيعه شده بود صحبت مي کردم . در مورد ايراني هاي دانشکده که حدودا ده تايي مي شوند حرف مي زديم . به اين نتيجه رسيديم که من از همه شان مذهبي تر هستم . پس حسابش را بکنيد چقدر آنها لامذهب هستند!
قربان جمهوري اسلامي بروم با اين انقلاب صادر کردنش.

دوشنبه، آبان ۱۴، ۱۳۸۰

همزمان با اين که مديرعامل ايسنا گفت "رابطه با آمريکا غير اخلاقي است" خبرنگار ما موفق شد گزارشهاي زير را از چند نقطه تهران تهيه کند
الف) درگيري در يکي از خيابانهاي شهر
اولي : فلان فلان شده , خواهرت با آمريکا رابطه برقرار کنه
دومي : فحش ناموسي مي دي , مرتيکه اخلاقت کجا رفته
ب) مراسم خواستگاري
مادر داماد : به به , عجب دختر ماهي داريد
پدر عروس : بله ديگر , دختر ما تازه نه با آمريکا رابطه برقرار مي کنه نه با انگليس
مادر داماد : پس ماشالله از هر انگشتش يک هنري مي باره
ج) مادر و فرزند
فرزند : مامان , ببين مشقامو خوب نوشتم
مادر : آره پسرم , اگه تا آخر شب با آمريکا هم رابطه برقرار نکني مي گم بابا فردا برات يک شکلات بخره

از روزنامه کيهان امروز
"نشاني اينترنتي پايگاه 13 آبان، دبليو دبليو دبليو 13 آبان كام و دبليو دبليو دبليو 13 آبان ارك است."
اين که حروف انگليسي چرا خلق شده اند خدا داند

یکشنبه، آبان ۱۳، ۱۳۸۰

به منظور هرچه بيشتر درهم شکستن ابهت شيطان بزرگ نقشه زير با نام رمز "انقلاب سوم" پيشنهاد مي شود:
ابتدا ايران اعلام کند مايل به برقراري رابطه با آمريکاست . بدين ترتيب آمريکا در ايران سفارت خود را بازگشايي مي کند. بعد من و چند تا از بروبچه هاي دانشگاه مي ريزيم سفارت را دوباره فتح مي کنيم .اين دفعه براي اين که ابهت آمريکا بيشتر بريزد کارمندان سفارت را به سيخ مي کشيم .اين نقشه بي نظير فوايد فراوان ديگري هم دارد از قبيل:
الف) من و دوستانم مي توانيم اميدوار باشيم بيست سال ديگر وزيري وکيلي بشويم.
ب) خاتمي ليبرال همچون خلف خود بازرگان مجبور مي شود استعفا دهد.
ج) بوش در انتخابات آينده راي نمي آورد و دنيا يک نفس راحت مي کشد.
د) رهبر بيست سال بعد ايران براي سخنرانيهايش يک حرفي براي زدن خواهد داشت.
ه) از همه مهمتر اين که مثل خيلي از تسخير کنندگان بيست سال پيش من شايد بتوانم همسر آينده خود را پيدا کنم. واي که چي ميشه اگر اين طور بشه.

هيچ دقت کرده ايد بعضي مسوولان ايران به جاي اين که بگويند ايران مي تواند با آمريکا رابطه برقرار کند مي گويند ايران مي تواند با همه کشورهاي دنيا جز اسراييل رابطه داشته باشد! مثلا آقاي بهزاد نبوي در اينجا

چند کشف بزرگ که دنيا را تکان داد
الف) نماينده بابل گفت: شادي جوانان في نفسه منفي نيست.
ب) معاون فرهنگي وزارت ارشاد گفت : توسعه فرهنگي با خمپاره و تانک محقق نمي شود.

گفتمان از نوع محبانيسم مانيفست رسالتيسم

در حالي که فاشيستهاي نوين طرفدار جناح دولتي با استفاده از گفتمان لمپنيستي و رويکرد پوپوليستي به ملت مسلمان(Moslem Nation) ايران فضاي لجيکال کشور را به قول هابرماس به افراطيگريتيسم سوق مي دهند خاتمي بايد در يک سنتز رئاليستي ضمن پرهيز از فرافکني مشکلات و تجاهل العارف حساب خويشتن را ازاين سکولاريستهاي شبه مدرن جدا (Seperate) کند در غير اين صورت شبه دوستان توتاليتر او با موج سواري هاي دولا دولا (Dolla Dolaa Wave Riding)ايران را تا مرز آنومي و اکسپلوشن پيش خواهند برد. اگرچه ناظران سياسي پيش بيني مي کنند سرانجام جناح ارزشمدار با بايکوت آنان کشور را به اتوپيا (سر منزل مقصود ) خواهند رساند

شنبه، آبان ۱۲، ۱۳۸۰

نظر به اين که آقايان کمال خرازي و کالين پاول به اي نحو کان نبايد در اجلاس 6+2 همديگر را ملاقات کنند توصيه هاي ايمني زير داده مي شود:
الف ) آقايان هنگام حرف زدن سعي کنند سرشان را پايين نگه دارند تا مبادا زبانم لال تصادفا نگاهشان به هم بيفتد.
ب ) زمانبندي ورود و خروج به گونه اي انجام شود که مبادا در يک زمان اين دو در سالن کنفرانس با هم تنها باشند.
ج ) طرفين از تردد بيجا در راهروها اکيدا بپرهيزند.
د ) حتي الامکان سالني براي کنفرانس انتخاب شود که دو در داشته باشد.
ه ) و دست آخر اين که نظر به اين که احتمالا خانمي در اين اجلاس شرکت نخواهد کرد پيشنهاد مي شود آقاي پاول از دستشويي بانوان و ْآقاي خرازي از دستشويي آقايان استفاده کنند.

روزنامه رسالت امروز در گفتگو با "مردم" از قول آنان نوشته است که " 13 آبان يعني اعلام نفرت از آمريکا ". اين روزنامه تمام حرفه اي براي اين که نشان دهد که واقعا با "مردم" مصاحبه کرده است و نه با کادر تحريريه خودش شغل افراد را نوشته است که مثلا يکي دانشجوست يکي معلم يکي کارمند و ... . فقط يک اشتباه کوچک موقع چاپ عکسهاي "مردم" کرده اند و اين که حواسشان نبوده همه مردهاي ايراني ريش ندارند همچنان که همه زنان ايراني چادري نيستند.

و اين هم بخشهايي از مقاله الترا پست مدرن نويسنده ورزشي روزنامه کيهان
"هيچگاه کشورهاي عربي و اسلامي در دوران مدرنيته ورزش بواسطه اعمال سياستهاي استعماري و غير دموکراتيک کميته بين المللي المپيک از مقوله فرهنگي و تربيتي ورزش بهره گيري نداشتند که حاصل آن عدم تکامل صدها ميليون انساني است که بواسطه برخورداري از فرهنگ ديني هرگز پديده ناپسند اختلاط را که محور استعمار در ورزش است را نپذيرفتند "
" اين نهضت برحق -حذف اختلاط در ورزش- و حرف نگفته در جهان اسلام کمکي است به استحکام هر چه بيشتر پايه هاي اسلام ناب محمدي چرا که اصولا مقوله ورزش دومين پديده اجتماعي بعد از هنر محسوب مي شود . قدر مسلم اگر اهداف اين نهضت در دنيا منعکس گردد گوش دنيا متوجه اين فکر و انديشه بر حق خواهد شد . گرچه باور اين انديشه در شرايط کنوني تقيل به نظر مي رسد ولي آنقدر پشتوانه آن منطقي و دموکراتيک است که بايد آن را به منزله نوري در تاريکي به حساب آورد "

وزير اطلاعات فرموده اند که بي گناهي اکتر دستگيرشدگان اتبات شده است .
تا جايي که حقير به خاطر مي آورم اين گناهکار بودن است که نياز به اتبات دارد نه بي گناهي . اين طور نيست؟

وزير اطلاعات همچنين در اتيات تحليل خود از شاديهاي خياباني گفته است که بعد از بازي ايران و امارات با لباس مبدل به ميان مردم رفته است و از نزديک شاهد رفتار جوانان بوده است .
فکر نمي کنيد در اين دوره زمانه درک اين جور مسايل يک خرده ساده تر از اينهاست و نياز به اين دردسرها ندارد !

پنجشنبه، آبان ۱۰، ۱۳۸۰

ايرنا از حمايت يک روزنامه محلي پاکستاني چاپ پيشاور از اظهارات آيت الله خامنه اي درباره سياستهاي آمريکا و مخالفت با برقراري روابط تهران و واشنگتن خبر داده است.
اين که کسي حرفي بزند و بعد براي پيدا کردن يک موافق مجبور شد روزنامه هاي محلي پاکستان را ورق زد هم براي خود حکايتي دارد

مي خواندم اوضاع اقتصاد جهاني بد جوري دارد خراب مي شود ياد حرف يکي از مسوولان اقتصادي کشور افتادم . ايشان چند وقت پيش با افتخار گفته بودند که رکود اقتصاد جهاني هيچ تا تيري بر اقتصاد ايران نگذاشته است . طرف حواسش نبود که اين حرف تنها نشان مي دهد که اقتصاد ايران تا چه اندازه ايزوله است و چقدر سهم ايران در تجارت جهاني اندک است. متل معروف که دنيا را آب ببره ايران را خواب .

فرج‌الله سلحشور کارگردان سينما از مسوولان انتقاد کرده که چرا "براي احداث كارخانه پفك برنامه‌ريزي مي‌كنند، ولي براي انتشار فرهنگ اسلامي هيچ برنامه‌اي ندارند"
اتفاقا به نظر بنده اين که مسوولان از آخر فهميده اند که پفک با فرهنگ يک فرقهايي دارد و هر بلايي که سر پفک مي آورند را نبايد سر فرهنگ بياورند کلي نکته متبتي است.

چهارشنبه، آبان ۰۹، ۱۳۸۰

با برد ايران از امارات احتمالا ديگر پيشنهاد بعضي نمايندگان براي تشکيل وزارت ورزش در مجلس مطرح نمي شود . به نظر شما اين که تشکيل يک وزارتخانه در ايران بستگي به اين دارد که توپ روي پاي کريم باقري چقدر خوب جفت وجور شود جالب نيست!

اين هم خبر کيهان
"با همكاري مأموران حراست شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي، گمرك و سربازان گمنام امام زمان«عج» از خروج 93 دستگاه كاميون نفتكش در قزوين جلوگيري شد".
ميلاد امام زمان است هر خبر بي مربوطي را خلاصه يک جوري بايد به امام زمان ربط دهند

از طرف همه دوستان از کارخانه سيمان تهران که با چاپ آگهي درصفحه اول روزنامه هاي ايران ميلاد حضرت مهدي را تبريک گفته تشکر مي کنم

راستي طبرزدي براي صدمين مرتبه از زندان آزاد شد .
.احتمالا کساني که چندان تو باغ نيستند خواهند گفت رژيم تحت فشارهاي مردمي مجبور شد رهبر جنبش دانشجويي ايران را آزاد کند. ولي خودمانيم, ما که ديگر فيلم نمي شويم
اين طبرزدي..., اصلا فعلا بي خيال.

بخشهايي از بيانيه تشكل‌هاي دانشجويي دانشگاههاي اصفهان و علوم پزشكي به مناسبت سفر مقام معظم رهبري به استان اصفهان
"جامعيت دين خاتم و نيز جاودانگي و استمرار آيين الهي اقتضا مي‌كند كه چشمه معرفت ربوبي همه ميدان‌هاي علمي و عرصه‌هاي عملي را فراگرفته و با طهارت و پاكيزگي راه را براي نيل به وادي نزاهت و وصول به بلنداي قداست همواره سازد و اين اساس تنها در بستر حكومتي الهي كارآمد و فقط در قلمرو ديني ممكن و مؤثر است."
خيلي بيکار بوديد بقيه اش اينجاست

سه‌شنبه، آبان ۰۸، ۱۳۸۰

يک template هم براي رسانه هاي رسمي کشورکه هر وقت کسي از خارج آمد ايران و با يکي از مسوولان ملاقات کرد خيلي به زحمت نيفتند
امروز 1 و 2 ديدار کردند و آخرين تحولات منطقه را برسي کردند . دو طرف ضمن اظهار خشنودي از سطح بالاي همکاريهاي دوجانبه خواستار ارتقاي هر چه بيشتر آن شدند . 1 ضمن محکوم کردن تروريسم در هر نوع خواستار خروج نيروهاي اسراييلي از سرزمينهاي اشغالي شد. دو طرف در پايان اظهار اميدواري کردند که هر چه سريعتر صلح و آرامش به منطقه باز گردد.
به جاي 1 مي توان هر کس از رييس جمهور تا دبير مجمع تشخيص مصلحت و 2 هر موجود جاندار خارجي قرار داد. موضوع مورد گفتگو و اين که اصلا دو طرف چه ربطي به هم دارند هم که خيلي مهم نيست.

به سلامتي شما رسانه ها خبر داده اند که حکمتيار هم به زودي به افغانستان مي رود تا همراه با طالبان با آمريکا بجنگد . بهتر بگويم طالبان قرار است اداره چند استان را به او واگذار کنند . قربان مسوولان سياست خارجي ايران بروم که از ميان اين همه فرمانده مجاهد افغاني يکي شان را به ايران آوردند آن هم اين طوري شد .

نمي دانم چه شد ياد داستان راستان افتادم . داستاني است در آنجا که در آن عمر با يکي از اصحابش وارد شهري مي شود . مردم آن شهر همراه عمر را با او اشتباه مي گيرند . گويا که عمر پياده بوده و همراهش سواره.
اصلا چرا من دارم حرف نا مربوط مي زنم

دوشنبه، آبان ۰۷، ۱۳۸۰

فاطمه حقيقت جو نماينده مردم تهران قرار است با خبر نگار امور مجلس روزنامه ايران ازدواج کند . مبارک باشد . فقط وقت کرديد يک سري به روزنامه انتخاب بزنيد که نوشته است به عقيده برخي ناظران اين پيوند نشانه جايگاه ويژه مطبوعات و اطلاع رساني نزد مجلس ششم است. به اميد ويژه تر شدن هر چه بيشتر اين جايگاه.

آمريکا در پيام های راديويی که برای افغان ها پخش می شود، در مورد شباهت رنگ بمب های خوشه ای و بسته های غذايی ارسالی هشدار داده است چرا که هر دو زرد رنگ است. واقعا استعداد مي خواهد که آدم براي بسته های غذا همان رنگي را انتخاب کند که بمب های خوشه ای دارد.


یکشنبه، آبان ۰۶، ۱۳۸۰

يک جمله قصار هم از مادر عروس
رئيس قوه قضائيه گفت: بن لادن، القاعده و طالبان براي مشوه كردن چهره انقلاب اسلامي توسط استكبار ساخته شد

"ايران مرزش را با افغانستان بسته است" فکر نمي کنيد اگر اين جمله را از زبان سياست مداران به زبان مردم عادي ترجمه کنيم مي شود "اي مردمي که آن طرف آن خط زندگي ميکنيد به ما يي که اين طرف خط زندگي مي کنيم چه ربطي دارد که چه بلايي سر شما دارد مي آيد"

فرمانده نيروي انتظامي ضمن استقبال از همکاري مردم گفته است که نود درصد مردم آنتنهاي ماهواره شان را داوطلبانه تحويل داده اند ايشان در توضيح داوطلبانه فرموده اند که ماموران ما به در منازل مي روند و مردم داوطلبانه آنتنهاي ماهواره شان را تحويل مي دهند در غير اين صورت ماموران با حکم قضايي وارد منزل مي شوند و آنتنها را جمع مي کنند به نظر شما عجيب نيست که فقط نود درصد مردم آنتنهاي ماهواره شان را داوطلبانه تحويل داده اند

اين هم تيتر کيهان
لحظه شماري مردم و جوانان اصفهان براي استقبال پرشكوه از رهبر انقلاب

شنبه، آبان ۰۵، ۱۳۸۰

هيچ دقت کرده ايد که تنوع رنگ لباس زنان افغاني تحت حکومت طالبان از تنوع رنگ لباس زنان ايراني بيشتر است