چرا تو ایران فستفود قرمهسبزی نداریم؟ رستورانهای ایران رو که نگاه کنیم یا پیتزاست یا ساندویچ و مرغ یا چلوکباب. عوضش مردم تو خونههاشون بکلی چیزهای دیگه میخورن. پلوخورشت و آش و از این چیزها. یه زمانی بود که هدف از غذای بیرون خودن این بود که آدم یه غذای دیگه جز غذای خونه بخوره. ولی الان دیگه هدف از غذای بیرون خوردن رفع گرسنگی است. برای همین خیلی منطقیه که رستوارانهای بیرون یا فستفودها همون غذاهای تو خونه رو درست کنن. ما کلن به نظرم تو رستورانداری خلاقیت زیادی نداریم و همهاش از خارج از ایران کپیبرداری کردهایم. در حالی که اتفاقا غذا خیلی چیز بومیای هست و به نظرم ایدهی موفق اینه که خلاقیت رو در زمینهی خود غذاهای اصیل ایرانی به کار ببره. یکی بیاد مثلا فستفود قرمهسبزی درست کنه. به نظرم خیلی خوب هم میگیره. جالبیش اینه که رستورانهای ایرانی تو خارج از ایران اتفاقا همینجورین و به سبک فستفود به شما قرمهسبزی میدن ولی نمیدونم چرا این سیستم تو ایران اجرا نمیشه.
این ایده از این جا به ذهنم رسید که چند تا از بچههای دانشگاه ما یه شرکت زدن که میاد یه سری مخلفات غذایی رو تو یه ظرف شیشهای میریزن و بعنوان ناهار میفروشن. البته رستوران ندارن و میان غذا رو سر ظهر مثلا تو شرکتها تحویل میدن یا میفروشن. برای خوردنش هم شما اول ظرف شیشهای رو تکان میدین و بعد تو مایکروویو گرم میکنین. به نظر من که غذاشون اصلا خوشمزه نمیتونه باشه. ولی جالبه که کارشون حسابی گرفته. این که هنوز هم میشه برای یه وعده غذا چنین کارهای خلاقانهای کرد به نظرم خیلی جالبه. آدم با خودش میگه دیگه تو تجارت ناهار هر چی ایده هست قبلا اجرا شده!
پینوشت: دوستان در نظرات گفتهاند که رستوران زنجیرهای مستر دیزی هست که غذاهای سنتی ایرانی رو عرضه می کند.
5 comments:
http://www.kalapch.com/
آق بهمن. آره دیده بودمش. به نظرم البته بیشتر کار جالبیه تا این که واقعا سودده باشه. باید دید آیا اگه زنجیره ای کنه کارش میگیره یا نه.
رستورانهای زنجیرهایِ «مستر دیزی» که کارش گرفته همینطور رستورانهای زنجیرهای «تهدیگ».
همون طور که پرستو گفت مستر دیزی داره تا حدی همین کار رو میکنه. البته قرمه سبزی و خورشت نداره ولی غذاهای ایرانی خیلی خوبی رو به سبک بسیار جالبی سرو می کنه
"آشپزکوچک" هم هست.تقریبا همه جورغذایی هم داره.
ارسال یک نظر